Utsiktskvartalet

Utsiktskvartalet bygges på et høydedrag på en av de fineste tomtene i nye Ensjøbyen. Her kan du velge mellom leiligheter fra 36 til 117 kvm. Aller mest unikt er den flotte takterrassen over bygg B som alle bygg får tilgang til, med 360 graders utsikt over hele byen. I Utsiktskvartalet bor du i en rolig blindvei med umiddelbar nærhet til et hyggelig lite butikktorg, og med tre minutters gange til T-banen. I tilknytning til boligprosjektet bygges det barnehage, der alle beboere får fortrinnsrett.

Petersborgkvartalet

Petersborgkvartalet inneholder 2-5-romsleiligheter fra 44 til 124 kvm. Flere av leilighetene er gjennomgående og har god utsikt fra vestvendte balkonger mot indre parkområde og Ekebergåsen. Leilighetene ligger rolig til i Tiedemannsbyen. Kvartalet er omgitt av fine grøntarealer, med den gamle flotte direktørboligen til Tiedemanns tobakksfabrikk som nærmeste nabo. Kvartalet grenser også mot det urbane Tiedemannstorget i vest.

Tiedemannsfabrikken

Tiedemannsfabrikken bygges av Selvaag, og her planlegges 158 praktiske og arealsmarte boliger fra 38 til 100 kvadratmeter. Leilighetene får romslige balkonger og gode solforhold. Mange får flott utsikt over store deler av Ensjø. Husene ligger inntil et grøntdrag med park, lekeplasser og sykkelveier. Noen heldige eiere av 4-roms hjørneleiligheter vil få stuevindu mot to parkdrag. Her vil det også tilbys familieboliger med egen hageflekk, som går over to etasjer. Boligene ligger stille og rolig til, innerst i en blindvei.